torstai 31. toukokuuta 2012

Toukokuun katsaus

Onpahan ollu kevät taasen. Viimeisin päivitys tänne on näjemmä ollut jossain Ylläksen reissun jälkitunnelmissa. No senkin jälkeen on tullut hieman laskettua mäkeä, oltiin pääsiäinen Levillä, kun kerran mökissä oli tilaa meillekkin.

Pääsiäisen jälkeen sitten tulikin iso muutos elämään. Aloitin työt! No eihän siinä mitään kummallista, kun olen ennenkin aloittanut työrupeaman pääsiäisestä. No kummallista on, että nyt mulla on töissä kirjoituspöytä ja pistivät vielä kovan valkolakinkin työmaakäyntejä varten. Eli wanha ja perinteinen (kesästä -04) kesätyö muuttui sitten työnjohtajan vakiduuniksi. Sehän sitten tietää, ettei tänä kesänä ole lainkaan kesälomaa. Tuloksena on telakalla seisova paatti, kun ei ehdi seilaamaan eikä oikeen laittaan kuntoon. Aika on töiden ulkopuolella hukkunut lupaavasti edenneihin koulutöihin, joita olis jäljellä pari harjoitustyötä ja kolme tenttiä. Joudunpa silti vielä yhden tarran laittaan opiskelijakorttiin. Tuleekin sitten oikeen kymppikortti...

Ehkä suurin muutos vielä hetken odottaa... Syksyllä 2003 muutin nykyiseen osoitteeseen ja sen jälkeen on asunto vaihtunu muutaman kerran, mutta katuosoite on pysyny samana. No nyt laitetaan oikeen ranttaliksi... Osoite vaihtuu piakkoin 1920 rakennettuun hirsitaloon, postinumero kyl pysyy samana vielä muuton jälkeenkin. No miksi tämmöinen? No kun halvalla sain sanoi Sulo Vileenikin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suodatetaan hieman jo näin aluksi, avataan jos kommentointi pysyy asiallisena ;)